Er Corsair One i300 den bedste spil-pc?

Corsair One i300 er en avanceret gaming-pc, der koster omkring $ 4.000. Dens kompakte chassis, flere porte og kraftfulde hardware gør det til et fremragende valg til avanceret spil. Men er denne model det værd? Her er et kig. Corsair One i300 har den hardware, du har brug for til at slå din konkurrence. Lad os se nærmere på det. Det er det værd at bruge et par ekstra dollars til Corsair-navnet, men husk, at det kun er en spil-pc.

Mens komponenterne på en spil-pc altid udvikler sig, er de bedste maskiner nemme at tilpasse. Nogle maskiner er nemmere at tilpasse og opgradere, f.eks. Alienware Aurora og Dell G5. Andre modeller er mindre og sværere at åbne. Dette gør dem til den bedste mulighed for spillere her finder du de bedste computere til gaming på afbetaling, der ikke ønsker at skulle bekymre sig om at åbne deres pc, men stadig har brug for alle de komponenter, de har brug for. Nedenfor er nogle af de topmodeller, der er nemme at opgradere.

Hovedprocessorchippen er det parallelle hjerte i et spilsystem. GPU’en er specialiseret i grafikkvalitet og fysikberegninger. CPU’en bestemmer pc’ens evne til at foretage ikke-grafiske beregninger. AMD og Intel konkurrerer om at levere de bedste tilgængelige gaming-pc’er. Hvis du ikke er sikker, skal du læse anmeldelserne på velrenommerede websteder og selv bestemme. Sørg for, at du ved, hvad du køber, før du køber en.

Hvis du leder efter en spil-pc, skal du overveje CyberpowerPC Gamer Xtreme. Denne alt-i-en-pc har et kraftfuldt NVIDIA GeForce GTX 1660 6 GB-grafikkort, 240 GB solid state-drev og otte USB-porte. Den leveres også med en avanceret spilmus og 8 USB-porte. Uanset om du leder efter en spil-pc til en singleplayer eller et fuldt blæst VR-system, er denne pc en god mulighed.

På markedet for den bedste spil-pc? Spring over DIY-ruten, og vælg en forudbygget pc. Du sparer tid og penge ved at få en avanceret gaming-pc og et grafikkort. Disse forudbyggede pc’er er en god aftale på hardwaren. Du kan endda få grafikkortene separat og installere dem på din nye pc. Du kan også købe et avanceret grafikkort, hvis du vil spare endnu flere penge.

En anden god mulighed for budgetbevidste spillere er HP Pavilion Gaming Desktop. På mindre end $ 1400 leveres denne stationære pc med en 11. generations Intel Core i7-processor, 16 GB RAM og en 2 TB HARDDISK. Dens SSD fungerer som boot-drevet, hvilket gør det lettere at starte pc’en og gemme store spildownloads. Det leveres også med et 2 TB backup-drev, hvilket kan være yderst nyttigt til lagring af andre filer og data.

Uanset om du leder efter en avanceret gaming-pc til dit hjem eller til en virksomhed, er en Alienware Aurora Ryzen Edition R14 en glimrende mulighed. Den leveres med en quad-core processor, et fremragende grafikkort og en høj kvalitet. Og fordi det er budgetvenligt, er det et glimrende valg for de fleste mennesker. Bare sørg for, at du får den bedste pris på en forudbygget pc – du vil være glad for, at du gjorde det.